Skupni prihranki: prednosti nakupovalnega združenja

best connect na energetskem trgu že 20 let deluje kot nakupovalno združenje za nabavo energentov.

Kaj sploh je nakupovalno združenje in katere prednosti prinaša? V tem prispevku na blogu boste izvedeli, zakaj se udeležba v nakupovalnem združenju splača.

 

Kaj je nakupovalno združenje?

V nakupovalnem združenju se prostovoljno povezujejo podjetja in fizične osebe z namenom doseganja ugodnih cen na podlagi skupne nabave. Združevanje za nabavo omogoča znižanje stroškov.

 

Zakaj je združena nabava smiselna?

Posamezniki se le stežka uveljavijo v odnosu do »velikih«. Manjka jim pogajalska moč, saj je nabavna količina premajhna, da bi lahko vplivala na pogoje nabave. Zato je količine treba združiti in tako pridobiti večjo pogajalsko moč, na podlagi katere je mogoče doseči boljše pogoje nabave.

 

Na katerih področjih je ta koncept koristen?

Koncept nakupovalnega združenja je smotrn na najrazličnejših področjih, na primer

  • pri nabavi pisarniškega materiala, kot so papir, računalniška oprema in pisarniško pohištvo

  • pri nabavi potrošniškega blaga, kot so orodje, delovna obleka in embalažni material

  • pri nabavi energentov, kot sta elektrika in plin

Einkauf für Strom

 

best connect – vodilno nakupovalno združenje za nabavo energentov

Pri nabavi energentov pridemo mi v igro. Smo vodilno nakupovalno združenje za nabavo energentov za podjetja in kmetovalce v Sloveniji in Avstriji. Imamo 13.000 članov in se letno pogajamo o več kot 400 milijonih kilovatnih ur energije. Na podlagi združevanja povpraševanja dobivamo ekskluzivne tarife za veleodjemalce, ki jih neposredno prenašamo na naše člane.

Naš uspeh je zelo zgovoren: v zadnjih letih smo našim članom skupno prihranili več kot 100 milijonov evrov.

 

Vaše koristi kot člana nakupovalnega združenja za nabavo energentov

  • Prijavo v nakupovalno združenje lahko opravite v 5 minutah, potem pa dolga leta prihranite čas in stroške energije.
  • best connect prevzame nabavo energije za 13.000 podjetij. Svojo pogajalsko moč uporabljamo na neodvisen način in se vsako leto pogajamo o ekskluzivnih tarifah za veleodjemalce.

  • best connect za Vas skrbi osebno.

  • Imamo 20 let izkušenj ter dobro poznamo trg električne energije in zemeljskega plina.

 

Smo vzbudili Vaše zanimanje? Potem se še danes prijavite v nakupovalno združenje za nabavo energentov. Prijava traja samo 5 minut. Tukaj se lahko prijavite.

 

Nazaj

Sedaj deli prispevek:

facebook whatsapp linkedIn

Mnenja članov

*

Izredno slaba izkušnja z njimi. Neodzivni, odrezavi, za svoje napake se niti ne opravičijo. Zamudili potek pogodbe za dobavo energentov, v drugem poskusu jim ga v enem letu ni uspelo opraviti, v tretjem poskusu niso uspeli urediti prenosa za vsa odjemna mesta. V času, ko smo sodelovali z njimi smo torej v absolutnem finančnem minusu, ker smo zamudili veliko bolj ugodne ponudbe za dobavo energentov, na katere smo bili kasneje primorani pristati, ker se je situacija na trgu drastično spremenila. Poleg tega moramo plačati račun za nagrado. Zaradi neuspelih prenosov imamo sedaj večjo računsko in tarifno džunglo, kot smo jo imeli kadarkoli. Vljudno prosim lastnika, naj mi ne odgovarja na to mnenje. V treh mesecih nobenega relevantnega odgovora od vas, zato tudi ni potrebe, da mi odgovarjate sedaj.

Kristina Šeško

15. Junij 2022

*

V našem podjetju nam je žal, da smo kadarkoli podpisali pogodbo z njimi. Sami smo našli mnogo boljše ponudbe, po tem, ko smo pri dobavitelju že plačali polno ceno el. energije. Seveda so si pa vzeli provizijo za naš "prihranek"! Tudi z odpovedjo članstva smo imeli težave, zdaj pa še vedno dobivamo njihove emaile, kot da bi bili še vedno njihov član...

Nina Mikša

21. November 2021

*****

V podjetju smo zelo zadovoljni, saj so se nam stroški elektrike prepolovili.

Robert Guštin

19. September 2021

***

Dobil čestitko da sem eno leto že z vami sicer novega dobavitelja sem dobil šele pred kratkim vendar so bile cene še višje kot prej kar so po mojem posredovanju sicer uredili kako pa bo naprej pa bomo videli

Jani Janeš

19. Julij 2021

*****

S podjetjem Best connect sodelujemo od leta 2012 in smo z njihovimi storitvami zelo zadovoljni.

Valentina Erznožnik

13. September 2020

*****

Ideja, ki mi jo je predstavil predstavnik podjetja BestConnect mi je bila takoj zanimiva. Da nekdo za tvoje ime išče ugodnejšo ceno električne energije, ob predpostavki, da lahko samo privarčuješ pri stroških in času, je bila ključna, da smo se odločili za sodelovanje. S storitvijo BestConnect sem zadovoljen. Uspešno sodelujemo že 7 let. VOJKO

Vojko Divjak

09. September 2020

***

Ko sem odkril boljše cene pri domačem dobavitelju, jih predstavil BestConnectu, nisem dobil odziva, zato sem bil prisiljen prekiniti pogodbo in jo skleniti z novim. Prejšnja 3 leta pa sem bil zadovoljen.

Vojko Pirc

24. Junij 2020

Kontakt

best connect d.o.o.

Cesta v Gorice 34C

1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 777 41 23

Faks.: +386 1 777 41 74

info@bestconnect.si

Mnenja članov

3.7****

16 mnenj